Tømmetjenester

Vi utfører suging av alle typer masser på Sunnmøre, Herøy, Ulstein, Hareid, Sande, Ørsta, Volda, Ålesund.

Supersugeren

Vår Supersuger er en av de kraftigste og mest effektive i markedet, og kan utføre arbeid du kanskje ikke trodde var mulig.

Vi suger nesten alle typer masser som kan passere gjennom sugeslanger på opptil 20 cm i diameter. Sand, grus, singel pukk, rivingsmasser, isolasjon, brannfarlige væsker og mye mer... det er nesten ikke grenser for hva vi kan suge opp og kjøre vekk.

Tømming og rengjøring av sandfang

Rask og effektivt ordner vi tømming og rengjøring av sandfang, slukrister og overvannskummer i byggefelt og borettslag, for vegvesen, kommuner og alle typer industri.

Tømming og rengjøring av oljeutskillere

Vi har godkjent ADR-sertifisering for arbeid med slikt avfall. Avfallet leveres hos godkjente avfallsstasjoner. Tømming bør skje minst en gang i året, eller oftere ved behov.

Tømming og rengjøring av fettutskillere

Tømming og rengjøring av fett- utskillere er pålagt gjennom offentlige regelverk, og vi gjør jobben raskt og effektivt. Tømming skal skje minst en gang i året eller oftere.

Septiktømming

Om det trengs haste- tømming av septik, vet vi at kort reaksjonstid er viktig for kunden. Vi er klar for utrykking 24 timer i døgnet. 

Opprensking og rydding

Vi rensker opp og rydder alt som kan suges, raskt, skånsomt og effektivt. Lang rekkevidde, vi snakker om avstander opp mot 100 meter. 

Kontakt oss

Har du problem med tett avløp? Ta kontakt med oss i Moldskred for en uforpliktende samtale.

slamsug vest as

Avd. MOLDSKRED RENOVASJON

Dragsundvegen 2
6080 Gurskøy

hCaptcha