les mer om oss

Virksomhet

Slamsug Vest AS, avd. Moldskred Renovasjon har mer enn 35 års erfaring og har løst alle slags oppdrag i entreprenørbransjen.

 

Vi satser sterkt på å løse utfordringer når det gjelder alt som kan suges, spyles, blåses, inspiseres og kontrolleres. Dette gjelder ikke bare store og kompliserte oppdrag. Vi er svært kostnadseffektive på småoppdrag der det er vanskelig å komme til.

 

Med kraftig utstyr og stor rekkevidde er det enkelt å løse utfordringer der det ofte unødig blir benyttet andre og langt mer kostbare løsninger.

Historie

Slamsug Vest AS, avd. Moldskred Renovasjon er formelt et ungt selskap, men bedriften er i realiteten mange år eldre. Arild Moldskred startet med slamsugertjenester tilbake i 1986. Da var navnet på selskapet Moldskred Renovasjon AS.

 

Etter en periode med ekspansjon endret selskapet navn til Møre Miljøservice AS i 1991. Dette reflekterte det økte spekteret av tjenester som selskapet nå stod for. Nå begynte en periode med stabil drift og jevn vekst, som kuliminerte i 2001 da selskapet ble oppkjøpt av ISS Industriservice AS. Arild Moldskred fortsatte som teknisk-fagligansvarlig for ISS Industriscervice Møre AS i denne perioden.

 

Etter en kort tid (i 2003, etter bare to år) avviklet ISS sitt engasjement og trakk seg ut av denne typen tjenester på Mørekysten. Det var igjen duket for etablering av et selskap og Arild Moldskred startet opp på nytt, denne gangen med navnet Moldskred Renovasjon AS. Fra en forsiktig start i 2003 har selskapet 10 ansatte, og driver innenfor flere segment.

 

I desember 2023 ble Moldskred Renovasjon en del av SLAMSUG AS og har i dag fått navnet Slamsug Vest AS, Avd. Moldskred Renovasjon. Et felleskap som står sterkere sammen og kan levere alle tjenester innen for vann og avløp.

 

Vi er "overalt, alltid" og vi sier aldri nei.

Kontakt oss

Har du problem med tett avløp? Ta kontakt med oss i Moldskred for en uforpliktende samtale.

slamsug vest as

Avd. MOLDSKRED RENOVASJON

Dragsundvegen 2
6080 Gurskøy

hCaptcha